SIBELCO Benelux

De Zate 1 - BE-2480 Dessel
Tel. + 32 14 83 72 11 - Fax + 32 14 83 72 12
Deelname European Coatings Show
Van 8-10 mei jl was Nürnberg weer een smeltkroes van activiteit door de European Coatings Show (ECS) die er plaatsvond. De plaats bij uitstek voor iedereen die op één of ander manier te maken heeft met de verf- en coating-industrie.

Deze grote tweejaarlijkse beurs voor de internationale verfindustrie trok dit jaar 839 standhouders en 22.800 bezoekers van meer dan 100 landen aan, een groei van respectievelijk 20 en 15% tov 2005.

Uiteraard een gelegenheid waar onze Sales Managers niet mochten ontbreken. De functionele vulstoffen die door Sibelco worden vervaardigd, waaronder kwartszanden, cristobaliet en hun verscheidenheid van vermalen producten - maar ook andere mineralen die binnen de groep beschikbaar zijn - maken om velerlei redenen deel uit van tal van verfformulaties voor oa. decoratieve en metaalbeschermende coatings, wegenverven... en diverse andere toepassingen.

Vele bezoekers (bestaande klanten, agenten evenals nieuwe prospecten) toonden zich dan ook geïnteresseerd en stapten onze stand binnen voor een technisch gesprek. Een uitgelezen moment om de mogelijkheden van onze grondstoffen toe te lichten, maar tevens, gezien het gezamenlijk initiatief met onze collega's van Ankerpoort, creëerden we de omgeving om eventuele synergieën toe te lichten.

klik om te vergroten