SIBELCO Benelux

De Zate 1 - BE-2480 Dessel
Tel. + 32 14 83 72 11 - Fax + 32 14 83 72 12
Sibelco Specialty Minerals Europe
een nieuwe naam,
          een waaier aan voordelen


De namen Ankerpoort en Sibelco zijn synoniemen als het om hoogwaardige industriële mineralen gaat. Door de jaren heen, hebben de twee een welverdiende reputatie voor kwaliteit, keuze en service opgebouwd. Nu hebben we de twee bedrijven samengebracht tot één toegewijde nieuwe business line onder de naam Sibelco Specialty Minerals Europe.

U zult al snel de voordelen hiervan ondervinden, dankzij het nog bredere productportfolio met éénzelfde contact. Ankerpoort en Sibelco zijn twee van de meest innovatieve mineraalleveranciers op de markt. Dankzij deze nieuwe business line kunt u genieten van de expertise van beide bedrijven in één unieke combinatie.

Met mineraalreserves van hoogstaande kwaliteit verspreid over de hele wereld, zijn we perfect geplaatst om uw toekomstige groei te ondersteunen. Onze service blijft lokaal gefocust, perfect binnen handbereik dus. Op die manier kunnen wij u technische ondersteuning en klantenservice van de hoogste standaard bieden via een regionaal netwerk van kantoren en deskundige laboratoria.

www.sibelco-specialty-minerals.eu